Чи Зеленський принесе Україні мир, якого в Ізраїлі не можуть досягти уже 70 років? Чи це спроба повторення зрадливої політики януковича?

Зе-президент

20 травня 2019 року Зеленський пафосно проголосив:

І наше найперше завдання – припинення вогню на Донбасі. Мене часто питали: а на що ви готові заради припинення вогню? Дивне запитання. А на що готові ви заради життя близьких вам людей? Можу запевнити – задля того, щоб наші герої більше не гинули, я готовий на все. І я точно не боюсь ухвалювати складні рішення, я готовий втрачати свою популярність, свої рейтинги, і якщо буде потрібно – я без вагань готовий втратити свою посаду, щоб тільки настав мир.

Пане Зеленський, ви вважаєте, що ваші співгромадяни в Їзраілі дурніші за вас? Чи можливо ви думаєте, що вони не хочуть миру? Чому вони уже майже 70 років ведуть війну з арабськими сусідами? Чому вони не припинять вогню на близькому сході?

Нагадаємо вам історію вашої другої (чи першої-?) Батьківщини:
Війна за незалежність (1948–1949 роки)
Розправні операції (1951–1956 роки)
Синайська війна (1956 рік)
Шестиденна війна (1967 рік)
Війна на виснаження (1967–1970 роки)
Жовтнева війна (1973 рік)
Операція «Літані» (1978 рік)
Перша ліванська війна (1982 рік)
Конфлікт у Південному Лівані (1985–2000 роки)
Перша інтифада (1987–1993 роки)
Друга інтифада (2000–2005 роки)
Друга ліванська війна (2006 роки)
Війна в Газі (2008–2009 роки)
Операція «Хмарний стовп» (2012 рік)
та інші.

Чому усі громадяни Ізраїлю, а також усі, хто постійно проживає на території держави, при досягненні 18 років підлягають призову на службу до ЦАГАЛ. Чому їх бюджет збройних сил складає майже $16,5 млрд (близько 446 млрд гривень), а це 6,9% ВВП? Чому величезні зусилля витрачаються на створення новітньої ефективної зброї? Чому був створений Залізний купол? Чому путінські комплекси С-300 в Сирії не можуть протистояти повітряним ударам ізраїльських ВПС?

Бо припинення вогню Ізраїлем означає знищення цієї держави варварами з якими неможливо домовитися!

Те ж саме стосується і України. Ось уже 365 років московське царство, російська імперія, большевицький срср і путляндія намагаються знищити Український Народ, Українську Культуру, Українську Мову і Державу Україну.

І жоден з Гетьманів і Президентів України не зможе припинити холодну, гарячу чи гібридну війну шовіністичної та агресивної московської азіатщини проти європейської України.

Тому у нас є лише один шлях: швидке нарощування військової потужності і повернення в світовий клуб ядерних держав. Бо скажений московський пес боїться лише палки і не здатний до компромісів.

Так для цього потрібно багато грошей, а США не готові зараз фінансувати нас так як Ізраїль. От ви і повинні посприяти економічному зростанню України та створенню парникових умов для підприємців. А також введенню наджорстоких покарань за корупцію і розкрадання державних коштів, у тому числі для Коломойського, Ахметова, Пінчука і Фірташа! Це дозволить реалізувати військові плани і суттєво підняти життєвий рівень українців. А отже ваші виборці будуть вами задоволені і не перетворяться з ваших палких прихильників на ваших найзапекліших критиків та ворогів.

А якщо ж ви буде намагатися йти до мети досягнення миру шляхом зради ідеї справжньої Незалежності України, що можливо ви сьогодні назвали словами “я точно не боюсь ухвалювати складні рішення”. То ви абсолютно точно дуже швидко втратите свою популярність, свої рейтинги, свою посаду, повагу до себе і своїх дітей, а можливо, борони Боже, і щось більше. І, повірте, це станеться швидше, ніж із зрадником януковичем!

УКРАЇНЦІ БУДЬМО УВАЖНІ! НЕ ДАЙМО СЕБЕ ВВЕСТИ В ОМАНУ! СЛАВА УКРАЇНІ!

Мережа Правди

leave a reply: