Годинник посіпаки путіна щонайменше в чотири рази перевищує його сукупний річний дохід

песков

У Росії засновник Фонду боротьби з корупцією, опозиціонер Олексій Навальний звинуватив речника Володимира Путіна Дмитра Пєскова у незаконному збагаченні.

Навальний звернув увагу на годинник Пєскова, вартість якого, за даними опозиціонера, щонайменше в чотири рази перевищує сукупний дохід речника Путіна за минулий рік.

«Це Richard Mille RM 52-01. Випущені в обмеженій кількості – всього 30 штук. В інтернеті ціна таких годинників – від 600 тисяч євро до 1,4 мільйона доларів», – написав Навальний.

Водночас офіційно минулого року Дмитро Пєсков заробив трохи більше ніж 9 мільйонів рублів (близько 150 тисяч доларів). Дохід Пєскова з 2012 до 2013 року склав 25 мільйонів рублів (близько 400 тисяч доларів).

Російське агентство з посиланням на Пєскова повідомляє, нібито, за словами речника Путіна, дорогий годинник він отримав у подарунок від нової дружини, фігуристки Тетяни Навки, у день весілля. Побралася пара цими вихідними. Олексій Навальний, однак, звертає увагу, що згаданий годинник на Пєскові фіксували і раніше.

Користувачі соцмереж уже знайшли нещодавній виступ Навки у російській телепрограмі, де вона заявила, що не має коштів, щоб виплатити борг за житлово-комунальні послуги.

Правда України

leave a reply: