У Рівному міліція встановила свого спіробітника, причетного до зникнення 27 кілограмів бурштину

бурштин

У Рівному міліція встановила особу, причетну до зникнення 27 кілограмів бурштину з приміщення рівненської міліції, повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

За повідомленням, ним виявився один із працівників Рівненського міського відділу внутрішніх справ.

У даний час проводяться всі необхідні слідчі дії; крім того, правоохоронці встановлюють інших осіб, причетних до цієї події, заявляють в МВС.

У четвер, 9 липня, заступник прокурора Рівненської області Андрій Боровик повідомив нам, що у приміщенні рівненської міліції зловмисники підмінили речовий доказ у справі – 27 кілограмів бурштину, вартість якого становить приблизно 40 тисяч доларів.

Факт зникнення бурштину, що зберігався у спеціальній кімнаті Рівненського міськвідділу міліції з грудня 2014 року, виявили в середу, 8 липня, фігуранти справи про незаконне використання надр, які виграли справу у правоохоронців і вимагали повернення бурштину, однак замість сировини їм віддали суміш зі звичайним камінням та піском.

У листопаді минулого, 2014 року з приміщення управління МВС у Рівненській області, що в сусідній із міськвідділом будівлі, вже зникало понад 136 кілограмів бурштину.

Джерело: ПРАВДА УКРАЇНИ

leave a reply: