Укроборонпром передав армії майже чотири тисячі одиниць військової техніки

зброя

Державне підприємство “Укроборонпром” за останній рік виготовило та передало армії 3936 одиниць нової і модернізованої зброї, а також військової техніки. Це в 36 разів більше, ніж за аналогічний період 2014 року. Про це повідомляє прес-служба підприємства.

“Головне досягнення року – Україна знову навчилася робити ефективну зброю. Тепер наш пріоритет – перехід на виробництво високоточної зброї та запуск в серію останніх перспективних розробок”, – зазначив генеральний директор Укроборонпрому Роман Романов.

Згідно зі звітом, із загальної кількості переданої армії техніки, зокрема, 105 одиниць склала бронетехніка, 2686 одиниць – ракети і боєприпаси, 605 одиниць – ракетно-артилерійське озброєння, 459 одиниць – апаратура зв’язку, РЕБ (радіоелектронної боротьби) і навігації.

Як уже повідомляла ПравдаUA, раніше в Укроборонпромі звільнили двох директорів бронетанкових заводів через невиконання планів. Своєї посади позбувся директор Львівського бронетанкового заводу Олександр Остапець, а раніше на держпідприємстві Завод ім. В.А.Малишева свою посаду залишив Микола Бєлов.

Зазначимо, раніше Президент Петро Порошенко поставив завдання зробити Укроборонпром одним з провідних світових експортерів зброї.

Джерело: ПРАВДА УКРАЇНИ

leave a reply: